Ultra Europe počela!
Ultra Europe - Opening Party at Giraffe Palm Beach House | Foto by Julien Duval

RESISTANCE™ Opening Partyjem u Giraffe Palm Beach Houseu u neposrednoj blizini stadiona Poljud sinoć je nastupima Umeka, Marka Knighta, Dosema i Unera otvoren 4. po redu Ultra Europe festival.

Danas u 16:00 stadion Poljud otvorit će svoja vrata za očekivanih 150.000 posjetitelja koje danas, uz ostale, na Ultra Europe festivalu očekuju nastupi Armina Van Buurena, Solomuna, Alessa i Above & Beyonda! Više od 60% posjetitelja stiže u Split s drugih kontinenata, odnosno iz Azije, Amerike i Australije, a među Europljanima je najviše Nijemaca, Francuza i Engleza. Među posjetiteljima će se po trenutnim podacima naći i više onih iz Hrvatske i regije nego prethodnih godina. Na festivalu će tijekom iduća tri dana, u petak, subotu i nedjelju, na 4 stagea nastupiti više od 160 DJa!

Sinoćnji party u Giraffe Palm Beach Houseu bio je najbolji uvod i odlično zagrijavanje za sve obožavatelje elektronske glazbe koji su se okupili u Splitu povodom četvrtog izdanja ULTRA Europe festivala. Svjetski poznata DJ imena, UMEK, Mark Knight, Dosem i UNER, otvorili su festival sa stilom, zapalivši brojnu publiku u splitskome klubu. Više od dvije tisuće posjetitelja uživalo je u kvalitetnom elektronskom zvuku i vrhunskim ritmovima do ranih jutarnjih sati, a danas ih čeka nova runda odličnog provoda na Poljudu.

Nakon Splita, u ponedjeljak ultranauti kreću prema Braču, Hvaru i Visu na kojima će se od ponedjeljka, 18. Do srijede 20. srpnja održati redom Yacht Regatte s partyjem na Zlatnom ratu, legendarni ULTRA Beach u hvarskom hotelu Amfora i RESISTANCE™ Closing Party u viškoj tvrđavi Fort George. ULTRA Europe je jedini ULTRA festival koji ponosno nosi dodatni naziv DESTINATION jer sudionici mogu provesti 7 dana na Croatia Music Weeku – od 14. srpnja i RESISTANCE™ Opening Partyja u Giraffe Palm Beach Houseu u Splitu do 20. srpnja i RESISTANCE™ Closing Partyja u Fort Georgeu na otoku Visu.

Destination ULTRA – Croatia Music Week održava se na 8 pozornica na 5 različitih lokacija: Giraffe Palm Beach Club (Split), stadion Poljud (Split), Zlatni rat, Bol, Brač, Hotel Amfora Grand Beach Resort (Hvar) i Fort George (Vis). Pozicioniran je kao jedinstven ULTRA događaj jer promovira prirodne ljepote Hrvatske. To je jedini ULTRA festival koji traje cijeli tjedan pa sudionici mogu iskusiti i doživjeti Hrvatsku u potpunosti jer je riječ o savršenoj kombinaciji opuštanja i noći prepunih odličnih ritmova koje donose najveći svjetski izvođači. Glavni događaj odvija se na jednom od najljepših hrvatskih stadiona – Poljudu – koji se nalazi uz more u prekrasnom Splitu.

Destination ULTRA 2016 datumi i lokacije:

14. srpnja – RESISTANCE™ Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split

15 – 17. srpnja – ULTRA Europe @ Stadion Poljud, Split

18. srpnja – Yacht Regatta @ Zlatni Rat, Bol, Brač

19. srpnja – ULTRA Beach @ Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar

20. srpnja  – RESISTANCE™ Closing Party, Vis

Saznajte više o Destination ULTRA – Croatia Music Weeku ovdje!