The Void _ Innerspace
The Void

Nakon prve, iznimno uspješne sezone u kojoj su u onom elektronskom dijelu ugostili Insolate, Val Vashara, SNTS-a, Lilacube i Martina, otvorenje nove sezone The Void programa ide u electro điru – Innerspace label night!

Innerspace je friški label na hrvatskoj sceni koji je prije nekoliko mjeseci predstavio svoje prvo split izdanje na kojem su Morphology i Silicon Scally. Iza labela stoje producent i DJ Samo Tako te desna mu ruka, Ivna Ji, producentica i DJ-ica sa zagrebačkom adresom. Innerspace par na label nightu ima zajednički live set, večer će zatvoriti DJ Labud iz „kvarteta zagrebačkih vragolana“, ekstrakta. Prologue pripada rezidentu The Voida, domaćinu Sladoledu, kojeg znamo iz strateških redova kolektiva Fonetika.

Početak večeri u čakovečkom Metalac Industrial baru je u 22 sata uz ulaz od 30 kn, a više informacija potražite u službenom Facebook eventu.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 18. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Tomislav Drk, Karla Posavac

1 KOMENTAR

Comments are closed.