OBERKUUL u AKC Attack
OBERKUUL

OBERKUUL je glazbopuštajući duo kojeg čine Oberön i Akuul, koji na istoimene večeri u AKC Attack pozivaju svoje prijatelje i istomišljenike da s njima dijele DJ-pult. Dođite na otvaranje njihove nove sezone!

OBERKUUL je glazbopuštajući duo kojeg čine Oberön i Akuul. Zaljubljenici u ritmičnu glazbu i zvukove koji  potiču na razbacivanje kolekcijom pokreta naših tijela. Svaki od njih se počeo baviti glazbom u različitim gradovima u različito vrijeme, a naposlijetku ih je spojio zvuk. OBERKUUL se rodio nakon jedne proljetne noći 2015. godine u bircu Cooltura. Dečki su tada shvatili da su stvoreni za suradnju u b2b varijanti te da moraju nastaviti putem house i techno glazbe uz, naravno, primjese sličnih stilova.

Najčešće svoju ljubav prema publici iskazuju srijedom na zabavama u Funk klubu. Tamo su izgradili svoju reputaciju, uz poneke kućne tulume, kao zabavna b2b kombinacija koja teži tome da svi imaju osmijeh na licu nakon upijanja OBERKUUL energije.

Na OBERKUUL +F eventima koji će se održavati u zagrebačkom AKC Attacku, dečki iz OBERKUUL-a pozivaju svoje prijatelje i istomišljenike da s njima dijele DJ-pult. Otvorenje OBERKUUL +F sezone bit će 17. studenog u AKC Attacku, a ovaj put u goste im dolaze Lovro Klop, Kornet i Niobe. Početak je u 23 sata uz ulaz od 30/40kn. [FB event]

Lovro Klop je mladi techno producent iz Novog Marofa koji se produkcijom glazbe bavi tek tri godine, a već je nastupio na Illectricity i R/verse festivalima. S mračnim, atmosferičnim i melodičnim zvukovima techna transformira svoja emotivna stanja u glazbu, a inspiraciju pronalazi u noćnim trenucima, signalima i svemiru.

Kornet je 27 godišnji DJ sa zagrebačkom adresom. Svoju glazbenu pustolovinu započeo je 2016. godine. U kratkom DJ periodu bilježi nastupe u većini kultnih zagrebačkih klubova kao što su Masters, AKC Attack, Grey Room, Pločnik, Funk Club i drugi.

Niobe ima 21 godinu i dolazi iz malog slavonskog grada Valpova. Studira povijest umjetnosti i latinski. Amaterski se bavi filmom, kazalištem i radijom, a zadnjih par godina posvetio je glazbi.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 17. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Karla Kočar, Anđela Šimunov