MAGIC top 10 selekcija
MAGIC

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Provjerite MAGIC top 10 selekciju koju su za UESMAG pripremili Brun Dux & Oberön povodom pokretanja istoimenog programa!

Brun Dux & Oberön rezidenti su nove MAGIC večeri koja svoje otvorenje ima u subotu 11. studenog, o čemu smo već pisali, a tim povodom selektirali su svaki po pet house stvari koje će vam pobliže opisati glazbenu kulisu ovog programa. Uživajte u njima u nastavku!

Ivan Oberan – Sarajevski DJ i dizajner sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivač Cosmic Vibes-a koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe sa kojima radi znimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep. Sa kolegom Akuul-om čini dvojac Oberkuul, koji u zadnje vrijeme traži i svoju soničnu adresu i mjesto pod suncem i u drugim smjerovima kao što su house, techno.

Bruno Vojvodić – Brun Dux na scenu je ušao organizirajući United Electronic Sound evente koji su bili triger za njegovu odluku da stane za DJ pult i predstavi svoje znanje i glazbenu viziju. Dugogodišnjim radom kao organizator i resident DJ UES-a, uz neka od najvećih svjetskih DJ imena, 2015-e postaje rezident kultnog kluba na Zrću – Kalypso gdje redovito svira na warm up i after večerima nekih od najposjećenijih događanja i festivala otoka Paga (Sonus, Hideout, Barrakud, Elrow, …). Stil kojem teži je eklektičan, prirodan i dinamičan, a njegova upornost i konstantna nadogradnja dovele su ga i do organizacija evenata te nastupa u poznatim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Egg London, XOYO, Lightbox, SO.UK i Gigalum.

1. Denis Sulta – Our World (With A Boy On It’s Shoulders)

2. Mark Laird – Crazy Things

3. Quim Manuel O Espirito Santo – Senhor Doutor (Adam Port Edit)

4. Jasper James – Dirty Wrong (Official Mix)

5. Fabio Monesi – 623

6. ‘Orisa’ – Atjazz Lovesoul Remix [Havana Cultura]

7. Red Axes – Sun My Sweet Sun

8. Kenny Dixon Jr. – Time To Party (A1)

9. Riva Starr feat. Dajae – The Loft (Original Mix)

10. Chez Damier – Can You Feel It (MK New York Dub) [1992]