Nakon godinu dana i nekoliko odličnih evenata bRAVE vam se zahvaljuje na podršci poslasticom od eventa na kojem gostuje DJ TLR!

DJ TLR (NL) osim genijalnim dj setovima kvaliteti života dopridonosi i izdajući genijalnu
glazbu na svojim labelovima Crème Organization, R-Zone, Jericho One, na koju ste sigurno već plesali, a ako još niste čuli TLRa pravo je vrijeme jer živi se jednom, a to vrijeme je već ove subote, 30. travnja, u zagrebačkom klubu Masters.

Da bi spektakl bio još spektakularniji pobrinut ce se Le Chocolat Noir vs Honored Matress koji će premjerno izvesti neke svoje novije trake izdane na Kraftjerkz, Return To Disorder i Gooiland Elektro u live varijanti te ikonal live i Maja Pa.

Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 50kn do ponoći te 60kn nakon. Više o samome događaju i izvođačima potražite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 30. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

13 KOMENTARI

    • Čestitamo dragi Saša, osvojio si upad na bRAVE slavlje u Mastersu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.