‘ŽIVA MUZIKA’ i ‘Zavod za eksperimentalni zvuk’ večeras, 5. svibnja, u zagrebačkom KSET-u predstavljaju Born In Flamez – “transhumani eksperiment” iz Berlina čija glazba predstavlja spoj futurističke elektronike, grimea, popa i industriala te koječega drugog!

Born In Flamez, projekt nazvan prema kultnom feminističkom SF filmu, premijeru je doživio ni manje ni više nego na kompilaciji ‘Modeselektion’. Uslijedio je ‘Polymorphous’ EP za berlinski UnReal te prateća kolekcija remikseva koja okuplja neke od trenutno najzanimljivijih producentica elektroničke glazbe kao što su Paula Temple, Aïsha Devi i Anika. Do sada je imao/la priliku nastupati na festivalima CTM i Mutek.Mx, kao predgrupa HEALTH i Oneohtrix Point Never, na (ne)slavnom berlinskom queer partiju Gegen…

“Portishead za generaciju techno entuzijasta” plijeni pažnju eklektičnim glazbenim izričajem, dojmljivim live nastupima i originalnim vizualima. U posljednje vrijeme, Born in Flamez ste mogli čuti na mixtapeu WWWINGS te u suradnji s Modeselector, a večeras i u KSET-u!

Uz headlinere u KSET-u će nastupati i zagrebačka producentica i DJica Ivna Ji koja je već dugo prisutna na domaćoj sceni, a odnedavno snima punom parom. Njen mračni electro zvuk mračnog SF ugođaja karakteriziraju repetitivni sintesajzeri, pulsirajući ritmovi i catchy melodije. Osim brojnih DJ nastupa, iza sebe ima kolaboraciju s Headcruiseom za Deurun Records i samostalni EP ‘Kites’ na Adriatiko Recordings koji uključuje remikseve Daniela La Luz i Honored Matres. Trenutno izdaje za meksički Aztlan i priprema EP za londonsku etiketu Brokntoys. Ovom prilikom provjerit ćemo što se to sve kuha za nadolazeća izdanja!

Početak večeri je u 20h, a cijena ulaza iznosi 35kn. Više saznajte ovdje!