Nakon skoro godinu dana, DJ i producent te jedan od osnivača Rave’N’Roll i Techno Clubbing programa – Zoky, vodi vas na cjelovečernje techno putovanje.

Zoky će za DJ pult zagrebačkog kluba Depo stati ovoga petka, 24. listopada, s početkom u 22 sata i sve do 6 sati ujutro servirat će vam raznu techno produkciju, što vlastitu, a što produkciju izvođača kao što su Radial, Len Faki, A. Paul, Spiros Kolumenos, Ben Sims, Kill Ref, Ken Ishii i mnogi drugi. Participacija iznosi 20kn.

Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Raveolution, Technopride, Love 2 Dance, Perfection, Kombinations, Invazia, United Electronic Sound, Sonic Beach i Convention u Austriji, Nightshift u Sloveniji, I Love Techno Session u Italiji, samo su neki od programa na kojima je nastupao, a svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd.

U posljednje vrijeme se maksimalno posvetio produkciji, a njegovi “allnighter” partiji pravi su izazov, kako za njega samog, tako i za prave partijanere koji na ovu poslasticu znaju čekati mjesecima, a ponekad i godinama. Zokyjevi setovi puni su energije te vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Povodom svog cjelovečernjeg nastupa, za UESmag je odabrao po njemu top 5 techno traka, od kojih možda neku i zavrti u Depo klubu. Koje su to trake, provjerite u nastavku…

1. Kill Ref – Kil Jack Came Back (Mark Morris Remix)

2. Re:Axis – Silo (Original Mix) [PLANET RHYTHM]

3. Petter B feat. John H and M.E.E.O – Bergsjon Eternal (Original Mix) [BOND]

4. Johannes Heil – Transition Eight (Original Mix) [FIGURE]

5. UVB – Mixtion