Ako dosad niste znali, Stop Making Sense festival peti je festival, ujedno i posljednji koji se održava u Tisnom tijekom ljeta, a u sklopu kojeg možete i vi puštati mjuzu, stoga pripremite mikseve i bacite se na posao.

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014, a poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobjednik natječaja otvara Woods stage Stop Making Sense festivala, te osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja. Pobjednik će nastupiti na programu Croatia Calling uz domaća imena Zero, Brighton, Mimi, Luka K, te uz Severina.

Potrebno je poslati snimku u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definiran, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocjenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pozornost obratiti na glazbenu selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudit će broj likeova i preslušavanja miksa. Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije.

Snimku je potrebno poslati u privatnoj poruci na SoundCloud profil , a miks treba u opisu sadržavati popis pjesama, kao i objašnjenje zašto se prijavljujete na Stop Making Sense festival, te email adresu za kontakt.

Prijave se primaju do 1. srpnja 2014. Rezultati će biti poznati do 10. srpnja 2014. Kompletan lineup pogledajte na stranici festivala.

Comments are closed.