Arsen Pavešić, Riječanin sa zagrebačkom adresom, voditelj kluba Sirup te jedan od rezidenata Slurp! serijala i pokretača inicijative za revijalnom prezentacijom lokalne DJ scene na drugom Slurp!-u, snimio je novi promo mix kojim će vas zagrijati i uvući u cijelu Slurp! priču!

Arsen se DJ-ingom bavi od 2000. godine, a prve godine puštanja mjuze vežu ga uz pozicije rezident DJ-a popularnih opatijsko-riječkih okupljališta poput art kluba Gal, kavane Quorum Prive, Viva Cafe Do Brasila, Dva Lava ili Kosog Tornja. 2004. mu nemoguća kombinacija electroclasha i old school housea donosi redovne gaže u riječkom Fun Academyju i zagrebačkom Boogaloou te istovremeno niz gostovanja diljem regije…

S timom DJ-a i prijatelja (Arszenik, Boo Dale, Fryer, Wan i Amor) uskoro formira kolektiv Bodyjack, koji u svoju sferu ubraja vlastitu radio emisiju, digitalnu izdavačku kuću (prvu u Rijeci), glazbeni portal i vlastiti klub (Stari Mački Lipa). Istovremeno se rađa i projekt Hartera Festivala u čijoj je organizaciji bio sve do 2012. Vodio je i uređivao radio emisiju Bodyjack FM s kolegom Boo Daleom, a autor je i projekta ”12 mikseva” u sklopu kojeg je izašao kalendar za 2009. te serija muških i ženskih majica s likovima riječkih DJ-a.

2010. seli u Zagreb gdje trenutno radi kao voditelj/menadžer/rezident DJ kluba Sirup i suradnik Slurp! festivala. Od 2013. radi i u timu Pozitivnog Ritma za Outlook i Dimensions festivale, a iste je godine uspješno završio operaciju preseljenja kluba na novu lokaciju, prvu takvu akciju u povijesti zagrebačke klupske scene. Odnedavno radi i kao kolumnist za naš UES Magazine.

Do sad je DJ booth dijelio s likovima kao što su Alexander Robotnick, Mr C, Soulphiction, M.A.N.D.Y., Jimpster, Chris Duckenfield, KiNK & Neville Watson, Levon Vincent, Jay Tripwire, Detroit Grand Pubahs, Peace Division, Terry Francis, Billy Nasty, Dino Dvornik i drugi…