Zagreb DISCO Festival
Zagreb DISCO Festival

Zagreb DISCO Festival, čiji je prošlogodišnje premijerno izdanje dupkom napunilo prostore Katrana, ove godine će se održati pod nazivom ‘Xmas Disco City’, na čak šest tematskih glazbenih floorova uz najveće dance hitove svih žanrova iz 70ih i 80ih!

Zagreb DISCO Festival je u samo godinu dana od svog premijernog izdanja pod nazivom The Ultimate ’70s & ’80s Reunion izrastao u najveći i najpopularniji regionalni disco festival koji je po svom programskom konceptu jedinstven u svijetu.

Zbog toga su odlučili, uz pomoć čarobnog ZDF štapića, sagraditi jedan pravi mali disco grad sastavljen od nekoliko klubova koji se nalaze jedan pored drugoga u prostoru Katrana u Zagrebu, Radnička c. 27, a u kojima ćete 16. prosinca od Djeda Mraza na poklon dobiti najljepšu glazbenu čaroliju i nezaboravnu zabavu koja će trajati punih 10 sati. Bit će to najposebniji, najveseliji, najglasniji, najplesniji i najveći božićni disco party koji se ne propusta!

Pleše se od 20 do 6 šest sati na čak šest tematskih glazbenih floorova uz najveće dance hitove svih žanrova iz 70-ih i 80-ih koje će puštati poznati zagrebački DJ-i, eksperti za glazbu koja je u to vrijeme žarila i palila poznatim zagrebačkim disco klubovima Big Ben, Saloon, Scena, Karaka, Panta, ITD, Trešnja, Rans Moša, SC, Jabuka, Lapidarij, Kulušić…i to nije sve!

Ovogodišnji ZDF će ugostiti jednu od najvećih zvijezda domaće glazbene scene iz 80-ih: legendarnu grupu Denis & Denis koji će točno u ponoć započeti nastup i izvesti najveće hitove.

Zbog ogromnog interesa u cijeloj regiji i očekivanog velikog broja posjetitelja, organizatori su odlučili ove godine proširiti program, ali i povećati kapacitet samog festivala na ukupno tri kluba. Osim prošlogodišnjih izvođača poznatih DJ-a Davora Frajmana, Tomislava Fučkara – Fukija, Kiće i Alena Kosanovića na Synthpop flooru, Studio 54 floor pored DJ-a Matije Lovreca, Ozrena Kanceljaka i Borivoja Vincetića ovaj put kao gosta dovodi i Igora Primeca poznatog DJ-a iz Saloona, te kao posebnu i atraktivnu točku predstavlja povratnički DJ nastup Damira Cuculića, osnivača Festivala.

Na HI-NRG flooru će vas dočekati provjereni ZDF trio: Slavin Balen, Krnya i Toxic i kao gost poznati elektro funk DJ XED. Ovogodišnji Zagreb DISCO festival predstavlja još jednog poznatog gosta, a to je Zoran Pezo i njegova legendarna ‘Vesela televizija’, klupski video/disco program osamdesetih iz Lapidarija. Zagreb DISCO Festival 2016 uvodi i jedan novi tematski floor pod imenom Flashdance floor na kojem će DJ Duran Duran (poznat i kao DJ David Hasselhoff) puštati 80s smash dance hitove. Na tom istom flooru od 20 h pa do ponoći prvi put očekuje vas i atraktivni Video Disco Show Live by VJ Laser.

Budite i vi dio ovog jedinstvenog disco spektakla, pozovite svoje frendove i zabavite se, isplešite sa svojom starom ekipom i provedite se ludo i nezaboravno baš kao nekada u 80-ima. Zbog velikog interesa osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji u sustavu Eventim (www.eventim.hr) širom Hrvatske i regije, online i na svim kioscima Tiska.

Na glavnom ulazu u klub KATRAN 16. prosinca od 20 sati uz predočenje kupljene ulaznice dobivate festivalsku narukvicu koja vam omogućava ulazak u sve klubove i na sve floorove.

Dijelimo jedan, ali vrijedan upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te navesti koji floor vam je najzanimljiviji? Slučajnim odabirom, u četvrtak 15. prosinca, do 20h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.