Legendarni klub na otvorenom, Barbarella’s u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. 

U petak 15. kolovoza na rasporedu je večer koja u goste dovodi Max Coopera, a trenuto je on jedno od najjačih imena elektronske glazbe. Tu je i domaća techno legenda Petar Dundov, ali i Dub Sones, dub techno projekt.

U subotu 16. kolovoza u gostima je jedna od ključnih figura i inovator, te pripadnik drugog vala detroitske techno scene Stacey Pullen. Uz njega nastupa i domaći Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih klupskih večeri Kontrapunkt i svestrani Puležan Borut Cvajner.

Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.

Nagradna igra: Djelimo 4×1 upad za obe večeri! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime zajedno s danom na koji želite upad (petak/subota). Slučajnim odabirom, u petak 15. kolovoza u jutarnjim satima, odabrat ćemo 4 dobitnika upada za petak i 4 dobitnika upada za subotu.