Sebastian Mullaert švedski je DJ i producent koji će mnogima biti poznatiji pod aliasima Minilogue (s Marcusom Henrikssonom) ili pak Son Kite. Velik uspjeh Mullaert je postigao s Minilogueom kroz album Animals, 2009. godine izdan za njemački Cocoon Recordings.

Uz velik broj samostalnih radova, tj. izdanja u raznim kombinacijama i skriven iza raznih aliasa, Mullaert, tj. Minilogue 2013. izdaje i drugi album Blomma, također za Cocoon.

U rujnu 2010., Mullaert je za Mule Electronic izdao mixanu kompilaciju radnog naziva Wa Wu We. Iako okarakterizirana kao tech house, bila je to kompilacija techno izdanja na tragu dobro poznatog Miniloguea, ali ipak s određenim odmakom prema Mullaertovoj, više deep orijentaciji.

Sebastian je u 2014. godini predstavio najavljivani projekt WA WU WE. Je li WA WU WE nastao pod utjecajem istoimene kompilacije, za sad ostaje tajna. Iako, nije nam teško pogoditi. WA WU WE je osim novog Mullaertovog aliasa, ujedno i izdavačka kuća koja je 16. lipnja objavila prvo, limitirano u 500 kopija, vinyl only izdanje.

Mističan, uvelike pravilniji, deep technu orijentiran, atmosferičan EP koji zatvara oči i otvara um. Izdanje je dostupno u gotovo svim online shopovima.

-VM-