Unreal
Unreal

Prije nego započnemo s užurbanom i pomalo zamornom svakodnevnicom, protegnimo nogice za kraj ljeta svi zajedno do podnožja zagrebačkog Sljemena i time pozdravimo ljeto i festivalsku sezonu kako tome priliči – Unreal zabavom i plesom do jutra uz odličnu DJ postavu koju predvodi britanski DJ i producent Tony Lionni!

Unreal je pokušaj mladih i ambicioznih ljudi da vam priušte nezaboravno vrijeme i mjesto za totalno opuštanje i uživanje u ugodnoj atmosferi, dobroj hrani i još boljoj glazbi. Zvuči nestvarno, ali je itetako stvarno jer prvi Unreal će se održati već ovoga petka, 23. rujna, u restoranu „Pilana Bliznec“ s početkom u 18 sati.

Započet će laganim roštiljem uz prekrasan seoski, rustikalni ambijent Blizneca koji će sa zadnjim izdasima sunca postati najveći tulum u gradu i trajati do ranih jutarnjih sati. Glazbenom podlogom tokom 14 sati upravljat će 7 vrhunskih DJ-eva s domaće i strane elektronske scene, a oni su: Tony Lionni, Eddy Ramich, Darko Kustura, phillipe, Oberkuul i Okor. U nastavku ulovite 2×2 upada, a više saznajte ovdje.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka navesti barem tri DJ-a koji će nastupiti na Unreal eventu? Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Unreal Tony Lionni”. Slučajnim odabirom, u četvrtak 22. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

15 KOMENTARI

  1. Tony Lionni, Eddy Ramich, Darko Kustura, phillipe, Oberkuul, Okor

Comments are closed.