Sonus predstavlja We Love Sound
Sonus predstavlja We Love Sound

Sonus nakon više nego uspješne četiri sezone festivala na otoku Pagu i prvog eventa svjetski poznatog party branda Hyte u Zadru, pokreće serijal evenata u Zagrebu naziva We Love Sound na čije premijerno izdanje dolazi Valentino Kanzyani. UESMAG dijeli upade!

We Love Sound Zagreb ime je party serijala koji će se jednom mjesečno, u listopadu, studenom i prosincu, održati u legendarnom klubu The Best kraj kupališta Mladost na Jarunu, a iza kojeg stoji organizatori Sonus festivala. Klub Best, koji je još prije 20 godina bio poznat po clubbingu i elektronskom zvuku, napokon će doživjeti veliki come back.

Prvi We Love Sound Zagreb event održat će se 14. listopada uz gostovanje Valentina Kanzyjanija, internacionalno poznatog slovenskog DJa, gosta iz Rumunjske – Baraca te Mimija, jednog od osnivača domaće skupine Ekstrakt. Prodaja karata vrši se putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta, a za više informacija pratite službeni Facebook event.

Dijelimo 4×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka odgovoriti koliko godina se Sonus festival održava na plaži Zrće? Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Sonus WeLoveSound Zagreb 001”. Slučajnim odabirom, u srijedu 12. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

4 KOMENTARI

Comments are closed.