Kultni danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller nastupit će, uz pratnju benda, u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u utorak 30. rujna. 

Zagrebački nastup, o kojem smo vam već pisali, dio je drugog dijela europske ljetne turneje na kojoj će, između ostalih, posjetiti Belgiju, Njemačku, Švicarsku, Italiju ili pak Češku. U Zagreb, Anders Trentemøller dolazi u pratnji svog peteročlanog benda i donosi nevjerojatan live show, bitno različit od današnje općeprihvaćene prezentacije elektronske glazbe. Trentemøllerov nastup nema nikakve veze s EDM-om, raveom, technom ili houseom, ali itekako ima s kvalitetnom plesnom glazbom koja uživo glazbi stvorenoj u studiju daje potpuno novu dimenziju.

Na pozornicu Velikog pogona Tvornice kulture Anders i njegov bend popet će se u utorak, 30. rujna na jednom od najvažnijih stranih gostovanja u Zagrebu ove jeseni. Zagrebački koncert bit će ujedno i njihov jedini u cijeloj našoj regiji, a mi dvoje sretnika/ca vodimo besplatno!

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu, u komentaru ispod članka uz svoje ime i prezime napisati “UESMag me vodi na nastup Trentemøllera!” te sakupljati glasove na vaš komentar. Dva komentara s najviše glasova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u nedjelju, 28. rujna, u večernjim satima.

10 KOMENTARI

    • Čestitamo Marine, osvojio si upad za nastup Trentemøllera u Tvornici kulture! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Dobar provod želi ti UESMag! 😉

    • Čestitamo Katarina, osvojila si upad za nastup Trentemøllera u Tvornici kulture! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.