Future Sound Of Zagreb
Future Sound Of Zagreb

UESMAG vas vodi na Future Sound Of Zagreb 2016 – naš najveći, najpoznatiji i najprestižniji zagrebački klupski festivala elektronske glazbe koji, još od 1999. godine, jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJe i producente elektronske glazbe!

Ove godine Future Sound Of Zagreb slavi 17-u godišnjicu kroz trodnevni event, od 14. do 16. listopada s čak tri eventa u pet poznatih klubova u kojima će nastupiti 40 izvođača. U nastavku provjerite kompletan program te ulovite upade!

Prvi dan festivala, u petak, 14. listopada, rezerviran je već tradicionalno za FSOZ “New Talents” u DEPO klubu kada će se predstaviti po prvi puta pet DJ-a nove generacije koje je odabrao stručni FSOZ tim: Skols, Lima, Limex, Katarina O*Halloran i Tar Mi.

Drugi, ujedno i glavni dan, u subotu, 15. listopada, očekuje vas dosad najveći i najjači FSOZ line up na jednoj lokaciji u četiri kluba sa 35 TOP izvođača. Pleše se od 22-07h na čak šest tematskih floorova: FSOZ Legends, Techno, House, Bass, Psy/Trance i Fusion B2B, raspoređenih u četiri poznata kluba koji se svi nalaze u dvorištu tvornice Katran (Radnička cesta 27), a udaljeni su jedan od drugog na samo 30-ak metara: Depo, Shock Show Industry, Museum, Super Super. FSOZ festival svake godine predstavlja najbolje od najboljih tako da će i ovaj put nastupiti poznati domaći izvođači elektronske glazbe raznih glazbenih stilova uključujući i 5 “newcomera”.

FSOZ Legends Room @ DEPO klub
DJ CET// Kiki // Petar Dundov // Mr. DJ Dario // Damir Ludvig

HOUSE Room @ SSI-Katran
Yakka // Tom Bug B2B Roth Segen // PEZNT(BLACKSOUL & Mark de Line) // Full Ferry

TECHNO Room @ Super Super
Teo Zver // Sthekerson B2B Shi Pe // F.O.R.M. live // Teo Harouda // Fabian Jakopetz

FUSION B2B Room @ SSI – Katran
Mario Novak B2B Antonio Zuza // Pepi Jogarde B2B Felver // Herya B2B Bronski

PSY Room @ Museum-Katran
Val Vashar // TwistedTwins // Lunar Dawn // Stevo //M-Run

BASS Room @ SSI – Katran
Brat Leeks // Yesh // 207 // Filip Motovunski // Kodin

Ovogodišnji “FSOZ Official Afterparty” održat će se u nedjelju, 16. listopada, u Boogaloo klubu od 07h ujutro, a za DJ pultom vas očekuju Matya i Toxic!

Early bird ulaznice, kao i drugi kontigent ulaznica su rasprodani, a u prodaju je trenutno pušten treći posljednji kontingent u ograničenoj količini po cijeni od 80kn. Osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji po ovoj još povlaštenoj cijeni, a koja vrijedi za oba dana festivala. Ulaznice možete kupiti online ili na svim prodajnim mjestima Eventima + trafike TISAK u HR i regiji. Više pratite u službenom FB eventu, kao i na FB stranici, a u nastavku okušajte sreću i osvojite upade!

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka navesti koji vas floor najviše zanima? Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Future Sound Of Zagreb 2016”. Slučajnim odabirom, u petak 14. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

22 KOMENTARI

Comments are closed.