Dimensions
Dimensions

Još par dana ostalo je do početka jubilarnog 5. Dimensions festivala, festivala koji će na tvrđavu Punta Christo pored Pule i ove godine, od 25. do 28. kolovoza, dovesti najbolja imena svjetske elektroničke glazbe. UESMAG dijeli upade!

Dimensions festival u svojih pet godina postojanja postao je ultimativni cilj za pronicljive ljubitelje glazbe širom svijeta. Beskompromisan odabir izvođača, divan jadranski ambijent i prijateljski ugođaj temelji su koji čvrsto drže ugled ovog događaja bez premca.

Kultna britanska skupina Massive Attack otvorit će Dimensions festival 24. kolovoza na jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni. Upravo na tom mjestu, uz vrhunsku koncertnu produkciju, kreće peti Dimensions festival, koji je posljednjih godina stekao reputaciju jednog od najutjecajnijih festivala elektroničke glazbe u svijetu.

Peti rođendan Dimensions će obilježiti s legendarnim imenima iz techno, house, jazz i soul svijeta koja stižu od 25. do 28. kolovoza na tvrđavu Punta Christo. Više o samome festivalu potražite na stranicama Pozitivnog ritma i/ili na službenim stranicama festivala, a u nastavku okušajte sreću jer vam u suradnji s Pozitivnom ritmom dijelimo 2×1 ulaznicu!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom ‘UESMAG Dimensions Festival 2016’. Slučajnim odabirom, u ponedjeljak 22. kolovoza, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

Napomena: Ulaznice se ne odnose na koncert otvorenja

72 KOMENTARI

  1. Jeremy Underground, Ben UFO, Rodhad, Richie Hawtin, Marcel Detmann, Joe Clausell, Loefah….

Comments are closed.