Odličan britanski drum’n’bass dvojac Sigma, vlasnici prvog mjesta na UK TOP 40 ljestvici sa singlom “Nobody To Love”, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu Chew The Fat! Croatia večeri.

Sigma se već četiri tjedna drži među prvih pet mjesta na UK TOP 40 ljestvici, sa stvari “Nobody To Love”. Iako je singl prvotno pušten kao besplatno izdanje, postao je treći najprodavaniji singl ove godine u Velikoj Britaniji, ali i njihov prvi broj 1 na službenim top ljestvicama. “Nobody To Love” je obrada “Bound 2” američkog izvođača Kanye Westa, a ovo je tek treći drum’n’bass singl koji je zasjeo na 1. mjesto UK TOP 40 ljestvice. Više o samome dvojcu pročitaje OVDJE.

Za dolazak ovog trenutno top UK izvođača u Hrvatsku, 23. svibnja, zaslužan je kolektiv Chew The Fat! Croatia, koji će se priključiti Sigmi na zagrebačkom nastupu. Uz rezidente Yesha i DMT-a, tu su i MC Tone Tuoro te VJ -polygon, koji će nastupiti u Velikom pogonu, a u goste dolazi i slovenski TRDEE. Svi će biti zaduženi za Drum’n’Bass, Trap, Garage zvuke.

Zanimljiv drugi deep house floor smjestit će se u Malom pogonu, pod krunom bratskog programa Black Light. Glazbu vrte domaći produkcijski dvojac Good Fellaz (Deep in Mint), Marko Halaus (BSH) te Schatzi (Sounds of Space).

Početak je u 23:30. Pretprodaja ulaznica je po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio.hr. Na dan događaja cijena će iznositi 50 kuna i vrijedi do 00:30, a 60 kuna nakon.

U suradnji sa CTF! CRO ekipom, dijelimo vam 2×1 upad. Lajkajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika/ca upada proglasit ćemo u petak, 23. svibnja, u podne!