Ovoga petka kreće nova sezona Pistolera, najdugovječnije europske psy-breaks klupske večeri.

Za otvaranje sezone 14/15 pozvan je splitski psybreaks/techfunk producent Virus. Virus je novo ime na sceni sa nekoliko odličnih remikseva objavljenih na španjolskom TEK Recordsu i Pistolero labelu, a osim Virusa, u Attacku još vrte Pistolero motori, Kirg i Zmayo uz video podršku Wild Bronco i Tanje & 400 Zečeva.

U Grey Roomu nastupa Venom iz JabbaTon ekipe, majstor na gramofonima, svojevremeno finalist DMC svjetskog prvenstva u turntablismu. Nastupaju još i Lo Peaks te Lindarski, a za video su zaduženi VJevi iz Hypnodelix kolektiva. Party se održava ovoga petka, 19. rujna, u AKC Mediki, početak je u 23 sata, a upad je 25 kuna do ponoći te 35 kuna kasnije.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime . Slučajnim odabirom, na dan održavanja eventa u petak 19. rujna u jutarnjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

    • Čestitamo Mirna, osvojila si upad na Pistolero otvaranje sezone! Kako si jedina igrala počastit ćemo te sa još jednim upadom što znači da si osvojila upad +1! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.