Svi ljubitelji vinyla i dobre zabave doći će na svoje jer vas na drugom “Vinyl danas” događaju, koji se ove godine održava u Multimedijskom Centru Kugla, u Koprivnici, očekuje sajam ploča te party!

Vinyl danas je kulturno glazbeni projekt koji se trudi dokazati da u ovo moderno doba, analogni nositelj medija kao što je vinyl nije zaboravljen i da se može savršeno kombinirati, te koristiti uz svu modernu tehnologiju koja nas danas okružuje, jer ima svoju posebnu čar. Događaj se sastoji od dva djela; jutarnjeg, odnosno sajma i večernjeg party programa, a održati će se u subotu, 24. svibnja, u prostorijama Multimedijskog Centra Kugla u Koprivnici.

Sajam ploča, na koji možete doći sa svojim vinylima, preslušavati ih u društvu, razmjenjivati i prodavati, trajat će od 8 sati ujutro do 15 sati poslijepodne. Svim izlagačima će biti dodjeljen stol na kojima mogu izložiti svoje vinyle. Sam sajam ploča, upotpunit će retro hostese, obučene u stilu 40tih, 50tih, 60tih, 70tih, 80tih kako bi što bolje dočarale vremensko razdoblje kada su vinyli bili najaktualniji. Obrišite prašinu sa svojih vinyla i donesite ih u Kuglu! Ulaz na sajam je besplatan.

Party program počinje u 22 sata i traje do 4 sata ujutro. Uz domaće snage elektronske glazbe, Phoenix Kraundlera i Fajercajga, u goste dolazi jedan od vodećih hrvatskih techno DJ-a Ivan Komlinović, koji će zavrtjeti svoje vinyle u Kugli, te Pete Dux, voditelj popularnog “United Electronic Sound” projekta. Ulaz na party program je 40kn u pretprodaji (Šareni dućan, Caffe bar Fax), te 60kn na ulazu.

Ukoliko želite besplatno na Vinyl danas party program, lajkajte članak te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika/ca proglasit ćemo na dan održavanja eventa.

VINYL_danas_baner_700x406