Ovoga vikenda u zagrebačkom klubu Sirup pleše se na Krek House i RBMA večeri…

U petak, 28. veljače, momci iz Krek House-a, u svom novom izazovu, odlučili su se predstaviti zagrebačkoj publici. Očekujte četvoricu momaka koji čine okosnicu ove nadolazeće Jadranske nevere.

O trojcu iza imena Work The Floor ne moramo puno pričati, njihovo glazbeno iskustvo i stotine pari izlizanih cipela dokaz su kako dečki već godinama čiste plesne podije i gibaju kukove najdrvenijih plesača. Za za sve one koji ne znaju, ako takvih uopće ima, Work the floor čine Boo Dale, Fryer i Wan, a za ovu priliku stari morski vukovi riječke elektronike odlučili su Sirup počastiti nečuvenim setom.

Četvrtog člana četvorke koja dolazi u Zagreb čini One N. Talentirana mlada riječka nada koja iza sebe ima već poprilični broj gaža. Okosnicu njegovih setova čini kombinacija deep (tech) housea, future garagea 4×4 & bristol bassa.

U subotu, prvog dana ožujka, u Sirupu kao glavni gost Red Bull Music Academy večeri nastupa Roman Flügel, producent, DJ i suosnivač izdavačke kuće Ongaku/Klang/Playhouse, o čijem nastupu i predavanju smo vam već pisali

UES Mag dijeli 2×1 upad za petak i za subotu, a sve što trebate činiti je lajkati ovaj članak te u komentaru ispod članka, uz vaša imena i prezimena, napisati na koju bi večer htijeli ići. Dobitnike upada proglasit ćemo na dane održavanja samih događaja.