Austrijski duo Ogris Debris objavili su video za svoj primamljiv singl naziva ‘Brainfreeze’ s njihovog uspješnog debitanskog albuma ‘Constant Spring’ koji je izašao na Affine Recordsu i to baš u pravo vrijeme – uoči ljetne sezone! Pogledajte video!

Album ‘Constant Spring’ ovog dua iz Beča, postigao je međunarodni uspjeh u vrlo kratkom vremenu. Njihov svježe obnovljeni  prepoznatljiv zvuk, koji je kombinacija snažnog housea, elektroničkog popa i razigrane muzikalnosti stekao je brojne obožavatelje te mnoge značajne stranice raznih magazina.

Album je prepoznat i od strane značajnih lica sa scene, kao što su Gilles Peterson i Lefto te je predstavljen u programu mnogih radio stanica kao što su Radio 1, FluxFM (Njemačka), Radio FM4 (Austrija), Radio France (Francuska), Radio 3 (Španjolska) i Triple R (Australija).

‘Brainfreeze’ je očito bio fokus albuma, sudeći prema povratnim informacijama iz medija. Stvar je šareni i obilati “Techno Pop-Hit” kojim su Ogris Debris sa stilom pokazali svoj osjećaj i finoću za plesnim podijem. Dvojac kombinira preslatke beatove sa svjetlucavim grooveom koji se usko isprepliću s rastućim synth linijama i sanjivim vokalom.

Remiksevi od strane Letherette i Cid Rima dovršavaju ovu pravu eksploziju stilova.