U subotu 9.8. na omiljenoj festivalskoj lokaciji open air kluba Barbarella, održat će se i drugi po redu Into the Wild festival.

Neki od vas se zasigurno sjećaju prvog izdanja kada je legendarna večer s Derrick Mayom bila jedan od naposjećenijih partya u Barbareli prošle godine! Ove pak godine Into the wild poprima novu dimenziju u obliku suradnje dugogodišnjih prijatelja i kolega – Gaetana Gaudia, talijanskog DJ-a, producenta i promotera, začetnika samog Into the Wild projekta i Valentina Kanzyania s kojim Gaetano osim prijateljstva dijeli i glazbenu viziju budućnosti ovog projekta.

Cilj je osim kvalitetne glazbe promovirati domaće mlade snage na sceni pa ce tako već spomenuti dvojac, te rezident kluba Barbarella Dub Sones koji s Kanzyanijem priprema release na novoj etiketi Greentech, stage dijeliti s mladim spličaninom čije vrijeme tek dolazi – Marianom Mateljanom – dečkom koji je plivajući protiv mainstream struje, godinama gurao svoj film te svojim talentom, radom i kvalitetnim izdanjima na etiketama kao sto su inFuse, Vekton Music, Moscow Music, Valioso …itd…. posljednjih mjeseci dobio priliku prezentirati svoj rad nastupima u kultnim kliubovima kao što su Londonski Fabric, Berlinski Club der Visonaere, a slijede i Fuse na Ibizi, Zimmer u Manheimu, Chalet u Berlinu, Sonus festival na Zrću i mnogi drugi!

Uz njega Into the Wild publici predstavit ce se i već poznati slovenski dvojac Aneuria i Ian F. dečki koji stoje iza etikete Colors i istoimenog party serijala u Ljubljanskom klubu K4 koji već godinama slovenskoj publici hrabro prezentira creme de la creme undergrounda klubske scene ne mareći pritom za ništa manje ni više od prezentiranja artista s kojima dijele istu fanatičnu ljubav prema clubbingu i elektronskoj glazbi koja pomiće granice.

Povrh svega Aneuria je pokrenuo i vlastiti label Gilesku na kojem je več jedno od prvih izdanja Onura Ozera privuklo veliku pozornost , pa smo sigurni da ćete i za ove dečke još čuti ako nekim slučajem do sada niste!

Valentinu je ovo pak prvi nastup u Hrvatskoj od prošlogodišnjeg Sonusfestivala nakon kojeg je posljednih godinu dana proveo promovirajući svoj Love&Gratitude album izdan na Lucianovoj Cadenzi i svirajući u gotovo svakom kutku svijeta. Od Chillea, Argentine, preko Miamia, Japana, Kine i naravno cijele Europe eto ga nazad na našoj obali s kojom su kako sam kaže i počela njegova glazbena putovanja prvim inozemnim nastupom u životu u legendarnom splitskom klubu Up&Down davne 96′!

Uz nedavno izdanje na čuvenoj Minimal to Maximal kompilaciji na Ritchijevom Minusu , još nekoliko novih glazbenih uradaka će uskoro biti otisnuto na vynil kojem je ostao vjeran sve ove godine, pa su njegovi setovi kao kombinacija starih i novih ploča, te neizdanih radova iz vlastite radionice te one prijatelja i kolega, uvijek novo putovanje za koje možemo jedino garantirati da će prodrmati dancefloor energičnošću karakterističnom za Kanzyanijev zvuk u kojem god elektronskom žanru on odlučio zaplivati u svojoj glazbenoj priči.