Kostrena Sunrise Festival 2016
Kostrena Sunrise Festival 2016 (press)

Kostrena od 05. – 07. kolovoza postaje oaza za sve ljubitelje elektroničke glazbe kojima će priuštiti ponajljepše prizore izlaska sunca uz ritmične i nezaboravne glazbene setove domaćih te stranih glazbenika i DJ-eva. UESMAG dijeli upade!

Sound systemi su raspoređeni na šest lokacija, ali ujedinjeni u misiji da Kostrena na jedan vikend postane centar događanja na Kvarneru. Uz bogati glazbeni program posjetitelji će moći uživati u adrenalinskim sportovima, kako iz zraka, tako i na vodi. Također, za vrijeme festivala moći ćete sudjelovati u radionicama izlagača i nastupima žonglera.

Festivalski program će se odvijati na šest lokacija: Noćni program u Quorum beach baru, a dnevni u Tango beach baru, Baraka beach baru, Bunga Bunga beach baru te restoranu Barba Tome. Ovim beach barovima pridružuje se i još jedan na samoj obali, a to je beach bar Li- La, gdje će se održati otvorenje festivala te odvijati sportsko – rekreativni program tijekom festivala.

Jezgra noćnog programa biti će Quorum! Najveći beach bar Kostrene ugostiti će međunarodne i domaće glazbenike i dj-eve. Quorum će za vrijeme Kostrena Sunrise Festivala zaplesati prirodni ambijent Kostrene, a za Vaša vidna osijetila zaduženi su umjetničko-tehnički dvojac iz Rijeke – OBLIK 3! 

Dnevni program, osim glazbenog, sadrži i bogati popratni program, a posjetitelji će moći uživati u vatrenom spektaklu žonglerske grupe Red Rays dok su za sport i zabavu na vodi zaduženi Water Sports Kostrena koji Vam nude mogućnost iznajmljivanja vodenih tuba i jet ski-ja. Za sve ljubitelje visina i skokova iz aviona, na raspolaganju stoji ekipa iz Tandem eXtreme!  Sav dodatni dnevni program realizira se pod suorganizacijom klubova koji aktivno sudjeluju u sportskoj ponudi općine Kostrena.

Glazbeni program se odvija na preostalim beach barovima, uključujući i restoran Barba Tome, gdje će biti smješten PSYFLOR. Otvorenje festivala je u beach baru Li-la, a raspored nastupa za sve barove provjerite u nastavku.

Broj ulaznica je ograničen, a prodajna mjesta su beach barovi u Kostreni: Quorum, Tango, Baraka, Bunga-Bunga, Li- La, te Nina Boat Club u Rijeci. Festivalska ulaznica dostupna je po 150,00 kn, dnevna /na ulazu/ po 100 kn, kamp je 150,00 kn, a VIP ulaznice po 500,00 kn. Rezervacije ulaznica za festival moguće je napraviti na mail: tickets@kostrenasunrise.com

Ukoliko rezervirate ulaznice > iste je potrebno kupiti do 3.8. uplatom na račun ili kupovinom fizičke ulaznice na navedenim lokacijama. Rezervacije koje nisu kupili ulaznicu do navedenog datuma, biti će izbrisane. Također, zbog velikog interesa organizatori su ostavili određeni broj ulaznica na samom ulazu na festival.

Više informacija potražite ovdje ili na službenim stranicama samog festivala, a u nastavku okušajte sreću jer vam dijelimo 2×1 ulaznicu!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom ‘UESMAG Kostrena Sunrise Festival 2016’. Slučajnim odabirom, u četvrtak 04. kolovoza, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

kostrena-sunrise-festival-sitemap-2016-uesmag

 

5 KOMENTARI

Comments are closed.