Unknown festival objavio je preko 50 izvođača svoga drugoga izdanja u Rovinju, a listu predvode Dixon, Ame, Tale Of Us, Seth Troxler, …

Unknown festival, koji je svoj debi u Hrvatskoj imao prošle godine, objavio je prva imena svog izdanja u 2014. godini koje će se od 8. do 12. rujna održati u Rovinju. Kao i u prošlom izdanju, tako nas i u ovome očekuje mnoštvo dnevnih i večernjih partija na brodovima, uz bazen, na plaži i na lokalnim otocima uz veći broj DJ i live nastupa.

Dixon, Ame, Mano le Tough,  DJ Harvey, John Talabot, Seth Troxler, Bicep, Joy Orbison, Simian Mobile Disco, Michael Mayer, Tale Of Us samo su neka od DJ imena koja će nastupati. Od izvođača koji nam spremaju tzv. svirke uživo tu su Chvrches, Wild Beasts, Jungle, Mount Kimbie, James Holden, Ten Walls, Henrik Schwarz i KiNK.

Zasada nije poznata cijena ulaznice za EX YU regiju, dok cijena za sve ostale iznosi 129 britanskih funti. Sve informacije o izvođačima koji nastupaju te o ulaznicama potražite na službenoj stranici festivala.

Comments are closed.