Na današnji dan davne 2006. godine skupina entuzijasta je pokrenula udrugu čije djelovanje prerasta u jednu od arterija splitske plesne scene – Underground Control. Ne propustite proslavu 10-e godišnjice u splitskom Judinom Drvu uz Colina Dalea!

Sa preko 200 partyja u kutiji od flajera, od početaka u legendarna “2pasa” do najave treće uzastopne sezone plesanja na škoju Barbarinac – Island Of Love, Underground Control polako, ali sigurno prerasta okvire skupine istomišljenika i postaje pojam kolektivne plesne svijesti bez predrasuda. Za desetu godišnjicu svoga postojanja velika im je želja zahvaliti “uvik brojnoj publici bez koje cili taj mali miljun veselih zabava ne bi bia moguć.”

Da bi tulum za okruglu godišnjicu bio kako i priliči, u goste im, večeras 16. travnja, dolazi londonski DJ Colin Dale, rezident Dance 88/89 programa kluba Sankeys Ibiza i jedan od pokretača piratske radio stanice KISS 100FM. Colin je glasovitu emisiju u kojoj su gostovali svi od Carl Coxa i Laurent Garniera do Luke Slater-a i Eddie Richardsa nedavno materijalizirao u record label – Abstrakt Dance Records.

Colin će vas u Judinom Drvu počastiti nečim novim, spremnim za toplu audio plovidbu, a društvo će mu praviti jedan od prvotnih rezidenta UC-a – Madezh, danas šef glazbenog programa Cruise Split; Miro – Underground Control prezident & Luka Labura – Underground Control rezident. Početak je u 23 sata uz ulaz od 60kn.

Važno je nadodati i to da je ekipa iz Underground Controla desetu godinu svoga rada odabrala i za premijernu godinu hibridne manifestacije pod nazivom EgoFree Festival, koja će se održavati 30. travnja i 1. svibnja u parku Turska kula u Splitu. Kako je oba dana na Turskoj Kuli festival besplatan, cilj im je svim zainteresiranim, tj. baš svim generacijama približiti dobru glazbu, pomoći drugome i postići sklad sa okolišem.

Više o večrašnjem događaju potražite ovdje, a o EgoFree Festivalu na Facebook stranici!