Goran Kolarek a.k.a. Flor Kilah bio je pokretač, inicijator i najveći motivator hrvatske Break Dance scene te uzor svakome tko se bavio i bavi B-boyingom, te ga se i danas, 10 godina poslije njegove prerane smrti, smatra jednim od najboljih u toj disciplini.

A Tribute 2 Flor Kilah je Hip Hop festival i događaj koji iz godine u godinu okuplja najbolje od hrvatske hip hop i popratne scene, kako bi se svi zajedno prisjetili jednog od najvećih bboya Hrvatske i njegovog naslijeđa.

Obično vezan uz klub Aquarius, ovaj dvodnevni festival se ove godine održava u puno većem prostoru Pogona Jedinstvo, i to 10. i 11. listopada, s koncertnim petkom i DJ subotom, te popratnim radionicama i natjecanjima mladih bboya.

Tako će u petak od 18 sati svi zainteresirani za Breakdance moći prisustvovati besplatnoj Breaking radionici koju vode Gubaš & Kranskee, dok se od 20 sati otvaraju vrata kao i prijave za hip hop battle 2 na 2 od 21 sat. Od 23 sata kreće koncertni dio gdje će nastupiti General Woo, Target, Kandžija i Toxara, Bolesna Braća, Stoka i Connect.

U subotu program počinje već u 10 ujutro, kada će svoje breakdance umijeće pokazati prvo oni najmlađi, a kako će dan odmicati tako će svoju čagicu pokazati i oni stariji, pa sve do večernjih sati kada se dobra zabava nastavlja uz Phat Philliea, WizeKida, Tzeka i Chilla. Za one koji žele naučiti ponešto i DJ-ingu, mogu to napraviti na besplatnoj radionici DJ Venoma od 15sati, dok se vani grafiti snage zabavljaju crtanjem.

Ulaz je 20kn na oba dana. Mi vam ovim putem ne poklanjamo upade jer je cijeli događaj, kao i uvijek, humanitarnog karaktera, gdje prihodi idu Don Kolarek B-Boy Akademiji, osnovanu od njegove mame, nego vam poklanjamo 2 majice kratkih rukava, specijalno tiskanih za ovaj događaj.

Ukoliko ih osvojite, majice ćete pokupiti na ulazu u Jedinstvo, a sve što morate napraviti jest lajkati ovaj tekst i ostaviti svoje ime i prezime u komentarima.

tribute to flor kilah

7 KOMENTARI

Comments are closed.