Yes We Can - Das Haus
Yes We Can u Das Hausu!

Proljetno, treće izdanje Yes we can programa dovodi ove subote 1. travnja, 2017. gosta iz Niša – Reela u Das Haus!

Yes we can se ponovno budi i otvara vrata Das Hausa, ove subote, 1. travnja, 2017. godine s udarnom postavom – uz gosta iz Niša Reela sviraju i F.O.R.M. live, Eggy, Spinn i Dots. Uz ovakvu ekipu trebamo se bojati samo opakog techna!

Reel (Filip Marjanović, Niš) je dvadesettrogodišnji zaljubljenik u klupsku muziku i kulturu iz Niša. 2015. godine kao aktivan promotor i DJ, težeći da doprinese razvoju underground pokreta svog rodnog grada, s krugom najbližih prijatelja osniva “Roots Alternative”, organizaciju predanu organiziranju događaja elektronske glazbe. Kao producent iza sebe ima jedno izdanje na etiketi Labrynth. Od 2012. godine do danas bilježi nastupe u zagrebačkom Depo klubu, Brčkom, klubovima Drugstore, Tunnel, Kompresor, UMK, i Nišava Open Air Festu.

Dots (Beat Svega, Karlovac) – kao DJ i organizator evenata, desetak godina promovira elektronička događanja u Karlovcu. Suosnivač je ‘LED’ i ‘Beat Svega’ audio-vizualnog programa, voditelj festivala LED Fest i odnedavno kluba Mala scena. Dots je prije svega ljubitelj dublje, mračne i eksperimentalne elektronike koji svoju ekspresiju nalazi u underground technu, a tokom godina uz brojne nastupe u Karlovcu nastupa u većini Hrvatskih gradova, klubova i na manjim festivalima, uz poneki izlet van granica.

Spinn (Zagreb) – pravim imenom Dennis Firšt,pod utjecajem engleskog tech-house zvuka s kraja 90ih, zajedno s Franom pokreće program ‘Bez Panike’ koji 2000. godine započinje u legendarnom klubu Mungosu. Od 2002. godine nadalje, s prijateljima LePhreom i Duxom radi na emisiji elektronske glazbe ‘InPulse’ na Radio Studentu. S dugogodišnjem prijateljem Shagamom osniva kolektiv Zagrebground te klupski program ‘Deep.zg’, koji zajedno s programom ‘Kontrast’ (u suradnji s D°gree-em i Sašom Delimarom) vodi u Mastersu. Spinn se ne voli stilski ograničavati, no poveznica svega je obično deep zvuk, bilo da je riječ o house-u, tech house-u ili technu.

Eggy (Zadar) u početku vrti isključivo house, ali s vremenom prelazi s minimal techna na industrijski techno zvuk. S vremenom se pridružuje Decoded Records timu, jednom od uspješnijih domaćih techno labela za koje potpisuju veliki artisti kao Woody Macbride, Marko Nastić i Rennie Foster. 2014. godine izbacuje svoj prvi samostalni EP za jedan od boljih hrvatskih techno label-a Klinik Room Records pod nazivom ‘Main Asylum EP’ s 3 trake. Ovo je zasigurno set koji će vas zalijepiti za podij!

F.O.R.M. live (Zagreb) – iza pseudonima F.O.R.M. kriju se Branimir Orehovec i Bruno Tanfara, dvojac koji je već dugi niz godina prisutan na domaćoj elektronskoj sceni kao live act, a ono što ih čini jedinstvenim sam live nastup kroz prezentiraju sve svoje radove. Muzika koju zagrebački dvojac svira je fuzija ritmova i melodija različitih grana elektronske muzike s jakim naglaskom na techno, electro i deep groove-u, te je odraz stvarnosti i emocija koje ih okružuju.

Vrata Das Hausa se otvaraju u 23:00h, s cijenom od 50kn, pa sve do 7:00h od kad je upad 20kn. Sve ostale informacije o eventu pratite na službenim stranicama eventa.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 1. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

16 KOMENTARI

    • Draga Kristina, osvojila si upad na treći Yes we can! Na popisu si +1! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Uživaj!

Comments are closed.