Trance Unity u svojoj jedanaestoj epizodi u Depo klub dovodi francuskog gosta Alexa Wackiia, ove subote 25. ožujka!

Klubski program Trance Unity koji je u zadnje dvije godine djelovao kao osvježenje hrvatske Trance scene, svojim konceptom spajanja dviju dominantnih subkultura Trance glazbe, u subotu 25. ožujka nastavlja sa svojom jedanaestom epizodom.

Po drugi put u DEPO Klubu, održava se “Trance Unity 11: ASCENDANCE”, te kao uvijek okuplja ljubitelje mainstream progressive, uplifting i tech Trance žanrova zajedno s “underground”, no ništa manje rasprostranjenom publikom psy i goa Trance glazbe.

Svirat će šest DJ-a uključujući dva koji po prvi put dolaze na Trance Unity. Noć će otvoriti dobro poznati Moonsouls i Sunlab svojim dvosatnim progressive i uplifting B2B setom.

Posebno iznenađenje je gost iz Pariza, Alex Wackii, DJ koji je osim svojih progressive i uplifting izdanja za svjetski poznate etikete poput Armade, Black Hole Recordings, Black Sunset Music te Pulsar, poznat i po seriji osebujnih “Wackii Time” partya u Parizu! Njegov set započinje u 1 sat iza ponoći, a traje do 02:30h tj. 03:30 s obzirom da ovu noć obilježava i prijelaz na ljetno računanje vremena!

Radi se o luckastom i energičnom performeru koji je sposoban dići publiku na noge svojim žestokim progressive, uplifting i tech setovima, a što će zasigurno i pokazati na nadolazećem Trance Unity-u.

Prvi put dolazi i odličan progressive psy DJ Nard, jedan od veterana psytrance scene u našim krajevima aktivan još od ranih 90ih te nedavno kao dio Psycordia i TranceAlpine organizacija. Nakon tech i psy seta kojeg će odsvirati Trance Unity pokretač i resident Aerial Tribe, DJ Nard sačinjava jezgru psy faze ove posebne noći.

Drugi put nastupa i Dalton Trance Teleport (TranceAlpine, Green Spirit), iskusni i svjetski profilirani goa trance DJ iz Rijeke koji je prethodno svirao na Trance Unity 8: Time Travel te i ovaj put za ljubitelje priprema jutarnju goa trance vožnju.

Upad na event je 30kn od 23 – 01:00 sat, a nakon 1:00 iznosi 40kn.

Sve ostale informacije pratite ovdje.

I ovoga puta Trance Unity dijeli 3×2 upada, pa tko želi zaigrati nagradna je u tijeku, a u nastavku možete provjeriti i kako je bilo na jubilarnom desetom Trance Unityju.

Dijelimo 3×2 upada, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 25. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

8 KOMENTARI

Comments are closed.