TouchAble 2 je nova verzija aplikacije za iPad koju je napravila berlinska tvrtka Zerodebug.
 Od prve verzije razlikuje se po boljoj izvedbi, većoj stabilnosti i poboljšanim dodacima koji omogućuju korištenje preko touch screena kada se koristi s Ableton Liveom.


[quote_right]Jedna od najboljih karakteristika ove aplikacije je to što je vrlo jednostavna za rukovanje…[/quote_right]TouchAble 2 ima mnogo novih dodataka, za uređivanje, brisanje, kreiranje traka, klipova, scena i dr. bez uporabe računala. Također, može se kombinirati s više iPad računala te vam time omogućava maksimalnu kontrolu. Jedna od najboljih karakteristika ove aplikacije je to što je vrlo jednostavna za rukovanje, tako da ju možete koristiti i ako niste tech geekovi. S druge strane, može se programirati te vrlo jednostavno prilagoditi vašim osobnim potrebama.

Ukoliko aplikaciju želite programirati prema svojim afinitetima, Zerodebug je objavio video tutorial od oko sat vremena kako bi vam olakšao taj zadatak. TouchAble 2 je svim korisnicima dostupna kao besplatna nadogradnja, kompatibilna je sa svim generacijama Apple iPada. U nastavku je video koji prikazuje kako TouchAble 2 povezana sa Ableton Liveom može podignuti vašu izvedbu i snimanja na novu razinu!