Domaća glazba, zašto ne? Samo ta percepcija domaće ne zvuči baš dobro nama elektroničarima, houserima i ostalima. No, ipak, domaća glazba je sve bolja i njezini stvaratelji sve bolji producenti i izvođači.

Naravno, ovdje ne pričamo o novog hitu Cetinskog ili ne-daj-bože nešto gore. Ovdje pričamo o domaćim producentima i DJ-ima koji su i dalje u “sjeni” ovog našeg balkanskog podneblja, geografske lokacije i svih ostalih izgovora ili istina kojima sami sebe zatrpavamo. Kad strpate šačicu producenata, ali top producenata, ‘ajmo reći dobijete 10 takvih u Hrvatskoj, deset koji bi mogli na tome graditi karijeru.

Takve grupacije su normalne, poznanstva, suradnje, remiksiranje jedni drugih… Organiziranje partija…to nam dobro ide, tu jesmo, tu se svi trudimo. Ono što nam ne ide je publika koja to prati i koju to interesira.

pushkar yeah
Bob Sinclar, David Guetta, Martin Solveig, DJ Gregory su svi frendovi, kao i kad se ja vidim sa svojim dugogodišnjim kolegama i prijateljima… Tako su funkcionirali u početku i zajedno rasli, koliko god na kraju postali komercijalni, ali opet svaki različiti…i svi su uspjeli. Pitam se hoćemo li se ikad i mi moći ovdje izgraditi, prodati preko granice susjedima, pa možda onda i njihove granice, kod njihovih susjeda…?! Vrijeme će pokazati, ali pomogli bi i i mediji…no, to je neka druga priča..

Još jedan HF radio show je pred vama, a poanta ovog ‘pametovanja’ iznad su dvije odlične DOMAĆE stvari koje možete čuti u današnjoj emisiji, od čega jednu skroz ekskluzivno, a one su Damir Pushkar – Yeah i neizdatu Drop Dopers – Make A Muv.

-Tom Bug-