Novi ponedjeljak je prošao, a sada svi koji ne pratite emisiju uživo, možete baciti uho, skinuti, i podijeliti sa svim svojim frendovima.

Još jedan dobar tjedan mjuze, naišao sam na još noviteta, a jedan od njih je definitivno – London Grammar – Sights (Dennis Ferrer).

Iako u zadnje vrijeme nije nešto aktivan, jedan od mojih najvećih DJ/producer heroja opet je razbio s remixom. Ne znam jeste li ikad imali priliku slušati Ferrera, ali nadam se da jeste, jer jedan je od najboljih DJ-a koje sam imao priliku čuti u životu…sve što mogu reći, zapravo.

U emisiji, kao i inače, možete čuti sve od soulfula, deepa, do tech house-a, nema ograničenja, glazba je spoj svega, ne samo jedan ravni dosadni stil.

Također možete poslušati novi remix Gorgon City-a, također špica u mojoj glavi. Iako većina pozna Gorgon City kao komercijalni house duo, te vam odzvanja onaj njihov Ready For Your Love single koji se vrtio na svim postajama, moramo uzeti u obzir da su vrhunski producenti koji rade odličnu mjuzu, kakva god ona bila…a ovaj remix je stvarno vrh.

Neću Vam namjerno reći o čemu se radi, sami poslušajte emisiju 🙂

-Tom Bug-