“Slušaj kako šumi jesen…”, ovo ste već čuli na radiju, siguran sam… Sara Renar i njen jesenski hit ‘Jesen’, u remiksu Drop Dopers-a, polako izlazi na svijetlo ili bolje rečeno pod reflektore. Mrak vokal, mrak stvar uvijek odličnih Drop Dopers-a.

Jesen je stvarno došla i za sada je blistava. Nastavimo li kao Grad ovako, ima nade za zagrebačku scenu. Što se mene osobno tiče i sounda koji puštam, tu su “Pressure vibe” partiji u Katranu na polukatu, te moja rezidencija u Museumu petkom, također u Katranu.

Eh taj Katran, okrenu li se još malo prema house-u i elektronici, nema nam spasa. Kolega Yesh sa svojom ekipom također radi “Casa Del Deep” evente na polukatu, pa obavezno obratite pozornost i na to.

Komercijalni klubovi sve više lupaju house, dakako onaj komercijalni, ali ne popularni EDM već “pravi” house, ovaj “novi” sound oživljavanja 90-ih, i to je mrak, to ne može biti bolje, jer to znači prikupljanje novih “duša” u taj naš sada vrlo mali svijet. Imamo i Cosmic Vibes partije u Klub.-u.

Što se techna tiče i tvrđeg sounda, ovaj vikend dogodilo se čudo. U centru Zagreba techno party s Dixonom u nedjelju popodne? Pa kaj smo mi – Berlin? Iako to nije mjuza koju baš pratim, takav projekt je bio pun pogodak, i svaka pohvala na tome. Uz domaće snage poput Petra Dundova i Homeboy-a, to je fakat bila poslastica.

Ovaj petak, pronađite me u Katranu u Museumu kako skupljam duše 🙂