HF stoji za HouseFusion, house kolektiv koji već dugi niz godina egzistira na zagrebačkoj house sceni, s partijima od Aquariusa, Sirupa do Lemona, a rezident HF-a, ujedno i burn Residency finalist, Tom Bug, jednom tjedno vodi HF Radio Show na D3ep Radio Networku.

D3ep Radio Network je projekt Granta Nelsona, legende UK house glazbe, koji je na jednom mjestu okupio velikane deep, soulful i club house glazbe poput Jaska, Scotta Wozniaka, Kennya Summita i mnogih drugih uglavnom UK i US DJ-a i producenata.

[quote_center]Uz renomirane face, tu su i mnogi drugi talentirani DJ-i iz cijelog svijeta, a ja sam povlašten i ponosan što sam jedan od njih. Tom Bug [/quote_center]

Svakog ponedjeljka na www.d3ep.com od 23 sata po našem vremenu, Tom Bug bira najbolje od house glazbe, ali i ostalih žanrova elektronske mjuze, a od sada emisiju možete pratiti i na UESmagu par dana kasnije.

Kako Tom Bug zvuči uživo, možete saznati ovoga petka u Katranu, u međukatu, na Pressure Vibe događaju, gdje će zajedno s Andrijom i Groovelineom, svojim HF kompanjonima, svirati do ranih jutarnjih sati. Osim što je ulaz pristupačnih 20kn, svi posjetitelji se moraju javiti na popis.

pressure vibe

Comments are closed.