Headlineri Soundwave festivala najavili su nekoliko novih ploča ususret njihovim europskim nastupima ove godine, a jedan od remiksera na prvoj takvoj je poznati Theo Parrish.

Kako smo vam i najavili, 21. srpnja u Tisnom, na zadnjem danu ovogodišnjeg Soundwave festivala nastupit će poznati novozelandski sastav Fat Freddy’s Drop, a onda ćemo imati prilike uživo čuti i stvari s njihovog posljednjeg, prošlogodišnjeg albuma ‘Blackbird’.

House legenda Parrish napravio je 10ominutni remiks singla ‘Mother, mother’, kojeg možemo čuti ekskluzivno na stranici Fact magazina, a za ostale remikse zaduženi su Colleen ‘Cosmo’ Murphy i Andy Yamwho?, dok su Ashley Beedle i Darren Morris napravili remiks ‘Never Moving’ stvari na drugoj strani…

TheoParrish
Samog Thea Parrisha ne treba puno predstavljati. Ovaj detroitski house veteran, i sam je najavio novi album ove godine, prvi nakon albuma Sound Sculptures Vol.1, iz 2007. godine, odnosno legendarnog Parallel Dimensions iz 2000. godine, po nekima najbolje house izdanja ikad. Kako zvuče nove stvari moći ćemo čuti već ove godine na Dimensions festivalu (ukoliko ga ne uhvati još pokoji), a kako zvuči najavni singl možemo vidjeti i čuti u kratkom teaser videu niže.