Nasljednik kultnog The Garden Festivala na rasporedu je od 29. lipnja do 6. srpnja, a postoji nekoliko razloga zašto posjetiti Love International festival.

Polagano se kreira lineup za ovogodisnji The Garden Festival koji će se održati na lokaciji The Garden Tisno. Festivalski program u tjedan dana uključuje 3 pozornice na otvorenom, 18 zabava na brodovima, 8 večernjih programa u klubu Barbarellas i 1 zabavu na tajnom otoku.

Da rješimo odmah taj tajni otok, koji je zapravo (umjetni) poluotok, i nije toliko tajan, nego se radi o uvali Podvrške na otoku Murteru, no radi PR-a, prvenstveno njegovim glavnim posjetiteljima – Britancima, ‘tajni otok’ vraća u doba 5 prijatelja i tajanstveni otok. Sve jasno, pretpostavljamo…

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, otkrio je prva imena na lineupu za 2014. godinu. Vraća se devetu godinu zaredom na prekrasnu dalmatinsku obalu, stvarajući još jednom glazbeni raj od 2. do 9. srpnja 2014., a posjetitelji mogu uživati ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom. Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno.

Tradicionalno se festival žanrovski vrti oko disco i house glazbe, a nakon potvrđenih partnera došlo je vrijeme i za konkretna imena. Live nastupi rezervirani su za Crazy P-a, redovitog sudionika The Garden Festivala, a live će nastupiti i bugarski KiNK, zaljubljenici u house Session Victim i Genius of Time, te Seven Davis JR., vlasnik klubskog hita “One”.

Klub Barbarellas bit će lokacija gdje će glazbene snage odmjeriti dvojac Ben UFO i Midland, a za pultom će se naći i rezident londonskog kluba Fabric Craig Richards, Eats Everything, house/disco/funk dvojac Bicep, berlinski house DJ i producent Prosumer, majstori housea i hip hopa Wolf + Lamb, Soul Clap, jedan od švedskih najvještijih DJeva Axel Boman, svestrani Greg Wilson – jedan od začetnika scene u Manchesteru, pravi znalac plesne glazbe iz Brooklyna Justin Vandervolgen, bristolski Outboxx koji miješaju jazz i house, kao i Darshan Jesrani, polovica odličnog dvojca Metro Area.

Na festivalskom lineupu neće nedostajati DJeva, svoje će ritmove pred publikom otpakirati Eric Duncan, dio legendarnog dua Rub-n-Tug koji jamči zabavu, redoviti posjetitelj festivala Felix Dickinson, Mark Seven, neumorni istražitelj dobre glazbe Tim Sweeney, zaljubljenik u house Jeremy Underground Paris ili pak Young Marco.  Zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana omogućit će da plovite uz zvuke zaljubljenika u house i jednog od osnivača One Recordsa Adama Sheltona, za sretne ritmove je zadužen Dean “Sunshine” Smith, a tu je i njemački Marcel Vogel. Wolf + LambSoul Clap zaduženi su za zabavu na Argonaughtyju koji vodi na tajni otok, dok će Arbianom do tajne zabave ploviti DJevi popularnog berlinskog kluba Salon Zur Wilden Renate.

Domaće snage brane legendarni Eddy Ramich sa svojim Kontrapunktom, jednom od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri, te sve poznatija etiketa Burek koju predvode Pytzek i Mislav.  Uz velike goste koje ovi igrači na domaćem terenu planiraju dovesti na zabave na brodovima, Kontrapunkt je već potvrdio da će ploviti uz odlične Kyoto Jazz Massive.

Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu. Mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka Murtera, nacionalnih parkova i povijesnih gradova što The Garden Festival čini jednom od najboljih festivalskih lokacija.

Stranica www.thegardenfestival.eu mjesto je gdje možete saznati kompletan line up i sve informacije o Gardenu. Uskoro u prodaju kreću festivalske ulaznice s popustom za ex-yu regiju. Ulaznice za zabave na brodovima prodavat će se od travnja.

Comments are closed.