Foto: Tim Ertl

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, a nominiran je za nagradu European Festival Awards.

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Tisnom na lokaciji The Gardenu Tisno, nominiran je za nagradu European Festival Awards, u kategoriji Najbolji mali festival. U tu kategoriju spadaju događaji koji imaju manje od 10 tisuća posjetitelja, razigrani i intimniji festivali, koji imaju ugodnu atmosferu i promoviraju zajedništvo, a ova nagrada slavi one koji vjeruju da je manje ljepše.

The Garden Festival, sa svojom mješavinom odmora i festivala u jednom, godinama provlači istomišljenike iz cijelog svijeta, te je i ovogodišnja nominacija potvrda njegovog značaja. Glasati možete ovdje.

Davanjem svog glasa za najbolji festival po vašem izboru možete osvojiti ljeto iz snova tj. po 2 ulaznice za pobjednički festival u svakoj od kategorija, kao i iPad mini. Glasovati možete do ponedjeljka, 17. listopada, do 17 sati.

Nagrada se dodjeljuje prema glasovima žirija, ali većinom festivalske publike iz cijelog svijeta koja odlučuje o nagradi za pojedini festival, bila to ona za najbolji veliki, srednji ili festival male veličine, ili pak najboljeg glavnog izvođača.

Garden Bang

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, intimni bijeg od svakodnevice i odredište ljudi iz svih dijelova svijeta koji traže zabavu okupanu suncem. Događaj koji je inspirirao cijelu glazbenu scenu u Hrvatskoj te postavio put festivalima elektronske glazbe na našoj obali svoje će deseto i posljednje izdanje održati od 1. do 8. srpnja 2015. godine. Lokacija The Garden Tisno će i dalje biti domaćin cijelog spektra festivala kroz 2015. godinu i nakon toga, privlačeći raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, su sve dio jedinstvenog i radosnog iskustva, koje upotpunjuje legendarni klub na otvorenom Barbarella’s.

Pogledajte atmosferu s ovogodišnjeg devetog izdanja The Garden Festivala i spremite se za veliki prasak 2015. godine: