Novogradiški techNOVAtion, koji djeluje kao techno projekt Fresh Air Party kolektiva, nastavlja sa programom te ovaj puta dovodi DJa i producenta Dragana Lakića iz susjedne BiH, poznatijeg kao Forest People.

Neki znaju, a drugi će se tek upoznati s činjenicom da je ovaj DJ i producent iz BIH već zabilježio nastupe u gotovo svim europskim državama, a u onima kojim nije – čekaju ga širom otvorenih ruku. Nastupao je i u kultnom berlinskom underground klubu Tresor u kojem je oduševio publiku i fanove mračnog, atmosferičnog techno zvuka a upravo to očekuje sve one koji dođu 17.10. u brodsku diskoteku Valinor. Teško bi bilo nabrojati, pa čak i izdvojiti izdavačke kuće na kojima izdaje glazbu, pa ćemo sve radoznale uputiti na internet i nek sami provjere zašto je “Forest People” prerastao u “brand” na koji se čeka i očekuje…

Party će se održati u diskoteci Valinor (Slavonski Brod), u petak 17. listopada s početkom u 22 sata, a cijena ulaznice je 20 kuna. Support gostujućem DJ-u davat će domaće snage iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Osijeka (Gotex, S(u)B, Indy Slide, Drogba), a ono što publika može očekivati je definitivno kvalitetan underground techno koji u Slavoniji ponovno pridobiva pažnju i posjećenost kakvu i zaslužuje.