Serijal partija Tamna Tvar iz Zagreba i udruga Škatula iz Rijeke organiziraju dva promo partija za Lost Theory festival, jedan u prostoru stare riječke tvornice papira Hartera, a drugi u zagrebačkom Autonomnom Kulturnom centru Medika.

Isto kao i Lost Theory festival, udruga Škatula ima potrebu osnaživanja različitih glazbenih pravaca te organizaciju i promociju “uradi sam” kulture. U tom duhu organizirali su LT promo parti koji se održava 23. svibnja u Harteri. Kako je već najavljeno, parti se trebao održati u klubu Palach, no zbog renovacijskih radova na istom, ovaj događaj seli se u Harteru.

Uz potporu već dobro poznatih riječkih trance DJ-eva Narda i Daltona nastupit će mladi DJ Stikk, a poseban gost na oba partija je danski DJ i producent forest trance glazbe Zoolog koji i ove godine nastupa na Lost Theory festivalu. Osim trance glazbe, u Harteri je organizirana Chill Out slušaona sa bazzarom na kojem će se moći kupiti kava, čaj, kolači ili pak nakit i zanimljive stvarčice.

Tamna Tvar je ime serijala partija underground elektronske glazbe koji se održavaju u AKC Medika jednom u dva mjeseca. 24. svibanj rezerviran je za Lost Theory promo party koji se odvija na dva floora: Psyroom i Chakka’s floor na kojima vas očekuju: Zmayo, Acetic, Zoolog, Projekt Kapljica, Majah, Dovla i Novem.

Kako niti jedan trance party ne može proći bez dekoracija, na oba partija svoja umjetnička djela će predstaviti kanadski slikar Neil Gibson i Geometrik – skupina iz Zadra koja izrađuje string art. Osim njih, u Rijeci će se za mapping i vizualizacije pobrinuti H3X Visuals i Tetraparalelopiped, a u Zagrebu za dekoracije Harpya i Area 51.

Oba partija počinju u 22 sata, a cijena ulaznice je 30kn. Mi imamo jedan, ali vrijedan upad za zagrebački LT promo party u organizaciji Tamne Tvari. Lajkajte članak, te u komentar ostavite vaše ime i prezime. Jednog sretnika/cu proglasit ćemo na dan održavanja događaja oko 17 sati.