Kult i Trip to Zion u Masters dovode drum’n’bass zvijezdu iz regije – Billaina! Billanova glazba je orginalna, uzbudljiva i kreativna, a poznavatelji ove scene znaju da nas očekuje izrazito kvalitetan neurofunk i drum ‘n’ bass party.

Neuro manijak pod imenom Billain sarajevski je drum and bass producent, beat maker, sound designer, vrajter, mislilac te zajeban DJ. Zahvaljujući svom specifičnom i inovativnom  zvuku gotovo je nemoguće ne prepoznati njegov rad kada vas šamara po plesnom podiju. Upravo taj specifičan zvuk osigurao mu je izdanja na etiketama poput Bad Taste, Breed 12 Inches, Close 2 Death, Rise Audio, Citrus Recordings, Syndrome Audio te suradnje s producentima kao što su Mefjus, InsideInfo, Codex, Allied, Rawtekk, Teddy Killerz etc. Jedan je od rijetkih umjetnika koji su preživjeli hakerski napad IKO-a (Internacionalna Konformistička Organizacija) u kojem su mu skurili 160GB podataka, što gotovih traka što projekata, uz nevjerovatnu determinaciju i dedikaciju koja je vrlo izražena kod stanovnika Apesie, sistema 3 Orionovog pojasa vratio se jači nego ikad kao sound designer njujorške tvrtke Q Department te izgradio zavidnu karijeru na drum and bass sceni. Ovog apsolutnog vanzemaljca poslušajte 18.4.2014 u zagrebačkom klubu Masters.

Uz Billaina, u Mastersu će nastupiti i predstavnici Trip To Zion i Kult organizacija, Jan Becele i Zlee. Početak je u 23 sata, a upad do 1 sat iza ponoći iznosi 30kn te 40kn nakon. Ukoliko želite besplatno na ovaj party, dijelimo 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentaru ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, navesti barem dvije etikete na kojima je Billain izdavao svoju glazbu. Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja događaja.