Sven Väth, Dubfire, Ellen Alien neka su od imena trećeg izdanja Barrakud Festivala na otoku Pagu!

Barrakud Festival, koji će se od 9. do 16. kolovoza održati na plaži Zrće na otoku Pagu, objavio je prvih 16 imena svog trećeg izdanja. Uz headlinere Svena Vätha, Dubfirea i Ellen Alien, sve koji dođu na Zrće rasplesat će i Carlo Lio, Ilario Alicante, Adapter, Barks, Chris Tietjen, Shaded, Maurizio Schmitz, Allesio Lerma, Fernando Costantini, Damir Hoffman, Apparel, Gianmarco Orsini te Phillip & Cole.

Kroz prethodne dvije godine održavanja na plaži Zrće, Barrakud se istaknuo kao jedinstveno party putovanje koje spaja najbolje od talijanskog clubbinga s poznatim svjetskim DJ imenima. Tako su otok Pag u sklopu Barrakud festivala posjetila imena kao što su Paul Kalkbrenner, Marco Carola, Marcel Dettmann, Carl Craig, Nina Kraviz, Solomun, Ben Klock, Martin Buttrich, Reboot i mnogi drugi, i time samu plažu Zrće te sam Barrakud učinili neizbježnom party destinacijom za mnoge Talijane.

Early bird ulaznice po specijalnoj cijeni od 125 eura već su rasprodane, a sve informacije o novim imenima i samome festivalu pogledajte OVDJE.

Comments are closed.