Nakon pet ludih godina, ECO festival predstavlja svoje šesto, najjače, najglasnije i najluđe izdanje, zbog kojeg će malo slovensko selo Opatje ponovo okupirati tisuće partijanera!

ECO festival je proteklih godina postao sinonim za nastupe jakih techno DJ-a u misterioznom, šumskom okruženju i garantirano nezaboravno iskustvo. Opatje selo kod Nove Gorice, koje nastanjuje otprilike 400 stanovnika, od 25. do 27. srpnja i u 2014. postaje epicentar techno potresa koji će tresti puna tri dana.

Sven Vath, Chris Liebing, DJ Rush, Cristian Varela, Pet Duo, Fatima Hajji, Du Art, Joanna Coelho, Cesar Almena, Ogi, Arias Andrea, Gumja, J. Fernandes, Veztax, Damir Hoffman i MC Matos čine tek vrh ponude ovogodišnjeg Eco festivala ta tri dana. Očekuju vas 3 plesna podija, dnevne i noćne pozornice, after tulumi, radionice i razne druge aktivnosti.

Kamp se otvara u petak 25. srpnja u 9 ujutro. Imat će tuševe i toalete, barove s pićem i hranom, besplatni wi-fi, bazene i buvljak. Eco busevi će redovito prometovati na relaciji kamp – lokacija festivala. Preporuča se i da ponesete sredstva protiv komaraca, sportsku obuću i kupaće kostime. Važno je naglasiti kako će se festival održati neovisno o vremenskim uvjetima – u eventualnom slučaju kiše postavit će se šatori.

Što se ulaznica tiče, one se prodaju brzo (oko 80% ih je već otišlo) i bilo bi dobro nabaviti ih u promotivnoj pretprodaji po cijeni od 35 eura (u pretprodaji su samo festivalske!). Festivalske ulaznice uključuju kampiranje, prijevoz busom iz kampa do festivala i natrag, ulaz na radionice i bazene te naravno ulaz na festival sva tri dana i službeni after. U redovitoj pretprodaji cijena ulaznice je 42,80 eura. Na samom ulazu cijena festivalske biti će 55 eura, dnevna karta do 23h 27 eura, kasnije 29 eura, a ulaznica za after 10 eura. Više informacija potražite na službenom webu ili Facebook  eventu.

Dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest lajkati/twitati članak te u komentar ispod članka na UES Magazine web stranici, uz Vaše ime i prezime, zalijepiti traku najdražeg vam festivalskog izvođača i pozvati prijatelje da glasaju za vaš odabir. Dva komentara s najviše glasova osvajaju ulaznicu, a pobjednike objavljujemo u utorak, 22. srpnja, u popodnevnim satima.

5 KOMENTARI

  • Čestitamo Anamarija, osvojila si ulaznicu za ECO Festival!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

  • Čestitamo Danijel, osvojio si ulaznicu za ECO Festival!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.