Sa najljepšom terasom na Jarunu, zagrebački klub Gallery je utočište za sve koji nedjeljni boravak uz jezero žele provesti uz osvježavajuće piće i hlad suncobrana, te zaplesati uz primjerene Balearic, Lounge i Smooth House ritmove uz novi klupski program – Sun Day Light Party.

Sun Day Light Party je klupski program čiji je cilj svako nedjeljno poslijepodne učiniti slavljem zalaska sunca na jezeru koje svakog ljeta privlači ne samo Zagrepčane, već i inozemne turiste koji borave u hrvatskoj metropoli. Neopterećen normama večernjih izlazaka petkom i subotom, Sun Day Light je namijenjen publici kojoj je važniji izbor kreme za sunčanje nego make up. Više o prvome izdanju, koje se održava ove nedjelje, 19. lipnja, saznajte u nastavku, a slobodno popratite i službenu Facebook stranicu.

Glazbu biraju DJi koji su u svojim dugogodišnjim karijerama imali sreću i priliku proći kroz glazbene cikluse i pravce ostajući pri tome uvijek okrenuti kvalitetnoj urbanoj glazbi, od brzih i energičnih Astralis partya, mračnog techna, do vječnih house ritmova i balearic melodija Cafe del Mara, a oni su naravno Goran Vlajić aka Go Cut i Damir Ludvig.

Damir Ludvig je poznati producent i DJ koji je do sad nastupio u više od 15 država širom svijeta, a neke od destinacija na kojima je predstavio svoje setove su Los Angeles, New York, London, Berlin, Atena, Tel Aviv, Taipei i Tokyo. Ludvig je potpisnik ugovora s etiketom Toolroom koju vodi britanska zvijezda Mark Knight, preko 12 godina objavljuje za legendarni Cafe Del Mar, a njegov prvi ovogodišnji singl podržavaju legendarna imena kao što su Cristian Varela, Mijk Van Dijk, Stacey Pullen i Jean Marie Kone.


Goran Vlajić (Go Cut)
 je osnivač i rezident DJ Astralisa, direktor uspješne event agencije Disco d.o.o., predsjednik udruge Kultura Futura iza koje stoje brojni uspješni urbani projekti, poput višestruko nagrađivanog filma „Astralis – Institucija“, te brojne DJ radionice, radijske emisije i DJ seminari. Autorske radove objavljuje pod nazivima Astralis, Dj Go Cut i pod svojim imenom, a u suradnji sa domaćim i inozemnim autorima.