Stimming dolazi na Pulse (izvor: press)

Rafinirani zvuk njemačkog elektroničkog virtuoza stiže u tvrđavu Stari grad u Sisku. Pripremite se za nastup Stimminga na Pulse serijalu!

Nakon izvanrednog uspjeha prošlogodišnjeg izdanja Pulse serijala, u sklopu kojeg su Siščani imali priliku plesati uz jednog od najboljih europskih DJ-a, rezidenta kultnog londonskog kluba Fabric, Terryja Francisa, ovogodišnje izdanje u organizaciji udruge KultCom u petak, 07. srpnja, dovodi vrhunsko gostovanje u magičnu atmosferu sisačke srednjovjekovne tvrđave – jednog od najcjenjenijih producenata elektronike, Martina Stimminga.

Stimming je zvučno ime na elektroničkoj sceni već dugi niz godina. Od svog prvog hita “Una Pena” iz 2008., pa do prošlogodišnjeg hit – albuma “Alpe Lusia”, profiliran je u sam vrh svjetske minimal – tech – house produkcije. Ovaj klasično školovan glazbenik i jedan od ključnih članova obitelji poznatog hamburškog labela “DIYnamic” u svojim live nastupima koristi analogne syntheve i suvremenu digitalnu tehnologiju, a svaki njegov nastup je posebno iskustvo za publiku. Posljednji put je u Hrvatskoj gostovao 2008., pa tako Sisak dobiva ekskluzivni događaj i raritetnu priliku za izvanserijski plesnjak u dokazano čarobnom prostoru tvrđave okružene šumom, na samom ušću rijeke Kupe u Savu.

Podrška Stimmingu su lokalne snage: Andlar kao još jedan izvrstan live-act, mlada petrinjska snaga Kozlowsky, i Omar, koji kao domaćin već tradicionalno zatvara ovaj sisački party godine.

Ulaznice se mogu kupiti u Fluidu i Gemi po cijeni od 100 kuna. Za sve ostale informacije pratite Pulse FB stranicu, a u nastavku ulovite upad na samu večer!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 06. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.