Ovoga vikenda Stevo trči počasni krug na maratonskom 14-satnom setu u Das Hausu! Ne propustite!

Sa višegodišnjom glazbenom izobrazbom i već više od 20 godina na elektronskoj sceni, DJ Stevo svakako zna kako razvozati ekipu u ludim goa ritmovima. Njegov uhu prepoznatljivi stil miksanja jedne tjera na ples, a druge dovodi čak i do ludila.

Ovosezonski Balkan Goa Fanatics allnighter sa Stevom održava se u subotu, 5. prosinca u Das Hausu, gdje će kroz 14-satni maraton Stevo preispitati vaše najdublje dijelove uma. Mislite da možete plesati koliko on može svirati?

Ako ste spremni za ovu vožnju, upad će vas koštati 30kn do 6 sati ujutro, a nakon toga upad na after je besplatan.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime i odgovoriti na pitanje: “Navedite barem dva labela za koja Stevo svira?” Slučajnim odabirom, u subotu 5. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

6 KOMENTARI

    • Čestitamo Tomislav, osvojio si upad u Das Haus na Stevin cjelovečernji set! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo Dora, osvojila si upad u Das Haus na Stevin cjelovečernji set! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.