Steve Parker – ponajbolji portugalski House / Techno DJ i producent, vlasnik Spark Music etikete, s brojnim izdanjima za poznate Ovum, Sci+Tec i Soma etikete, nakon New Yorka, Pariza, Londona, Zuricha i još mnogih gradova, vraća se u Zagreb. 

S 20-ak izdanja na vinilu i stotinjak originalnih singlova i remixeva koji se nalaze na gotovo svim web shopovima, Steve Parkerova izdanja su uključena i u neke od međunarodnih mix albuma poput Secret Cinema-Welcome to my club i Azuli Presents Ibiza ’11 by James Talk & Olav Basoski. S pokretanjem vlastite etikete Spark Musik 2010. Parker se otisnuo na svjetsku turneju, a 2011. je njegov EP „Escuro“ izdan za Ovum Recordings etiketu koja mu je oduvijek bila inspiracija. Uskoro mu izlaze i izdanja na Pig&Danovoj etiketi Elevate, Damon Wildovoj etiketi Synewave New York te Florian Meindlovom FLASH Recordingsu.

Vlastita produkcija zrcalo je njegovih setova kojima dominiraju House i Techno, u kombinaciji s hipnotičkim eksplozivnim vibrama i groovy ritmovima koji odlikuju njegov minimalistički tech stil. Steve Parker se već dokazao kao producent, a njegove radove podržavaju i Sven Vath, Dubfire, Chris Liebing, Josh Wink ili pak Richie Hawtin koji ga u zadnje vrijeme sve ćešće svira.

Povodom večerašnjeg nastupa na otvorenju novog Square programa u Ritmu grada u samome centru Zagreba, točnije na Trgu bana Josipa Jelačića, za UESMag je odabrao svojih trenutnih top 10 techno traka…

1. Josh Wink – Talking To You

2. Steve Parker – Hadad

3. Copy Paste Soul – The Fall (Laurent Garnier Remix)

4. Radio Slave – Repeat Myself (Rodhad Remix)

5. Steve Parker Feat. Dryad – Gaya

6. Stephan Bodzin & Marc Romboy – Kerberos

7. Alex Bau & Steve Parker – Unknown

8. Recondite – DRGN2

9. Sterac – Scheepsrecht

10. Phuture – Acid Trax