Nakon prve uspiješne “Simulations” večeri na red dolazi novo izdanje povodom Dana žena na kojem kao glavni gost dolazi legenda Stacey Pullen, iza kojega stoji više od dva desetljeća predanog rada i stvaranja koje su ga učinili velikim muzičarem koji je uvelike utjecao na razvoj techna.

Stacey Pullen, legenda iz Detroita iza koje stoji više od dva desetljeća predanog rada i stvaranja dolazi u Split u subotu, 8. ožujka, u sklopu “Simulations” večeri. Njegovo izražavanje, strast, znanje i kreativnost, učinili su ga velikim muzičarem koji je uvelike utjecao na razvoj techna. Zbog svih svojih doprinosa glazbi i sceni, od početaka do danas, Stacey je pionir drugog vala techna, uvijek jednako bitan, čime stoji među najboljima od najboljih kao što su Carl Craig, Jeff Mills, Octave One… Njegov stil je jedinstven i individualan, oduvijek odan svojim korijenima – Detroitu. Vlasnik je uspješnog labela Blackflag Recordings, a njegova produkcija izlazi i na drugim prestižnim labelovima kao što su Cadenza od Luciana, te Saved Records Nic Fanciullia.

Zadnjih godina Staceyu su se nanizali novi uspjesi, sjajni remixovi, nastup na Boiler Roomu i razna gostovanja po svjetski poznatim klubovima. Ljeto 2013. proveo je na Ibizi gostujući kod Marca Carole na njegovom Music On programu, u svjetski poznatom klubu Amnesia te na partijima u New Yorku i u Miamiu. Feedback publike i recenzije partija uvjerljivo tvrde da su upravo ti partiji obilježili ovu sezonu na Ibizi. Zasvirao je i na Cadenzinim partijima kao gost Luciana i njegove ekipe.

Ove godine već su izašla neka izdanja na Blackflag labelu, Saved Records, ali i sjajni remixevi sa remix kompilacije za Renaissance duo. Stacey je zahvalan svojoj publici, voli putovati, uživati u gradovima i običajima mjesta u kojima gostuje. Najveća nagrada u životu mu je definitivno činjenica da je i danas relevantno ime na sceni.

Uz Staceya ovu večer svojim setom upotpunit će i dva back2back para, Cid & MJ Suddani te Pille & Lushi. Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji u Kameleon klubu te  80 kuna na dan.

UES Mag dijeli 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati (ili podijeliti) članak te u komentaru ispod članka uz vlastito ime i prezime napisati kako se zove label čiji je Stacey Pullen vlasnik! Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja partija.