Speedy
Speedy

Na prvo ovosezonsko Sixth Sense izdanje u Osijeku stiže jedno od vodećih imena beogradske elektronske scene i vlasnik vinyl only labela ‘Lucky Light LTD’ – Speedy!

Nakon što su otvorili novu Sixth Sense sezonu u Slavonskom Brodu, vrijeme je da dvojac Da Le i Sub Effect to učine i na domaćem terenu, u Osijeku. Tako im u subotu, 8. listopada u novi prostor, Outside Club, dolazi jedno od vodećih imena beogradske elektronske scene i vlasnik vinyl only labela ‘Lucky Light LTD’Speedy. Ovom će večeri organizatori predstaviti i novi prostor, spomenuti Outside Club kojeg će  audio-vizualno promjeniti na svojim budućim eventima, na kojima će kroz razna gostovanja promovirati underground techno zvuk. Počtak večeri je u ponoć uz ulaz od 30kn do 1h te 40kn nakon.

Sve ostale informacije u vezi Sixth Sense evenata pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici, a u nastavku zaigrajte našu nagradnjaču u kojoj vam dijelimo 2×1 upad!

Iako predstavnik mlađe generacije, Speedy, kojeg smo vam jednom prilikom i predstavili u intervjuu, je svoje ime odavno pozicionirao i djelima, a ne samo riječima. Speedy je uz to što je odličan DJ i izuzetno talentiran producent, od 2010. godine organizator serijala najuspešnijih partija, koji su mu donijeli titulu jednog od najzaslužnijih ljudi za oživljavanje techno scene u Srbiji. I dok je “Lucky Records Showcase” ugostio veličine kakve su Dave Clarke, Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey, Ben Sims, oko Speedyjeve “Lucky Light LTD” vinil etikete, pokrenute iste godine, okupljena su značajna imena europske i svjetske scene: Varela, Clarke, Mark Broom, Gary Back, Marco Baily, Joel Mull, Alexander Kowalski, Petar Dundov… Neki od njih naći će se i na maratonskom techno spektaklu koji ponosni vlasnik “Lucky Light LTD”-a priprema krajem listopada u Beogradu.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka odgovoriti kako se zove izdavačka kuća čiji je vlasnik Speedy? Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Sixth Sense Speedy”. Slučajnim odabirom, u subotu 08. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

2 KOMENTARI

Comments are closed.