Švicarska DJane Sonja Moonear u Zagreb dolazi u sklopu promocije Sonus Festivala koji se od 18. do 22. kolovoza održava na plaži Zrće na otoku Pagu!

Sonus u promociju nadolazećeg Sonus Festivala kreće prvim promo partijem uz poznatu švicarsku DJane Sonju Moonear. Prema riječima ekipe Sonusa, u nju su se zaljubili nakon njenog prošlogodišnjeg nastupa na Sonus Festivalu gdje je bez obzira na kišu odvrtila odličan set i oduševila mnogobrojnu publiku. Prvi Sonus promo party održat će se na samo Valentinovo u zagrebačkom klubu Sirup, a uz Sonju će nastupati Ekstrakt dvojac Mimi i Ganik te predstavnica Sonusa, Nadja!

Sonja Moonear poznata je švicarska DJane, vlasnica etikete Ruta5. Na elektronskoj sceni je od 2002. godine, a nakon suradnji sa mnogim inozemnim DJ-ima i organizacijama kao što su Luciano, Cosmic Chile, Dandy Jack i mnogi drugi, stječe impresivnu svjetsku reputaciju te nastupa po mnogim klubovima i festivalima diljem svijeta. Više o Sonji saznajte u intervjuu za Fabric London koji možete pročitati OVDJE.

Sonus Festival, iza kojeg stoji poznata njemačka Time Warp organizacija, ove godine održava se od 18. do 22. kolovoza na plaži Zrće na otoku Pagu. Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja, ove godine traje 5 dana i 5 noći! U prvoj fazi objave line upa svakako su najistaknutija imena poput Chrisa Liebinga, Henrika Schwarza, Loco Dicea, Luciana, Josepha Capriatija, Marcela Dettmanna, Monike Kruse, Pan Pota. Druga faza objave line upa zakazana je krajem siječnja.

Comments are closed.