Internacionalni festival koji uspješno spaja mainstream, klasičnu i inovativnu glazbu te audio-vizualnu umjetnost objavio je 17 novih imena, za 21.  izdanje festivala u Barceloni.

Sónar festival je jedan od najzanimljivijih događaja u svijetu ukoliko govorimo o recentnoj glazbenoj produkciji te najnovijim trendovima. Sudeći prema već objavljenim imenima iz svijeta glazbe poput Richiea Hawtina, Massive Attack, Bonoba, Four Teta, Jamesa Holdena i mnogih drugih, te bogatom edukacijskom programu, jasno je zašto ovaj festival već dugi niz godina uživa reputaciju najboljeg internacionalnog festivala.

U drugom valu izvođača nosioci mainstream zvuka su Pretty Lights, Flux Pavillion i Rudimental. Legendarnim već objavljenim imenima će se pridružiti DJ Harvey, Tiga te The Martinez Brothers, dok će predstavnik eksperimentalnog zvuka biti Ben Frost. Neki od novih izvođača u usponu, koji će definirati zvuk elektronske glazbe u budućnosti su Machinedrum, Laurel Halo, Recondite, UZ, Visionist, Alizzz i DJ Nigga Fox, te utjecajni glazbenici s američkog labela L.I.E.S.

Cijeli line up pogledajte ovdje.

Karte za “glavni” Sónar festival 2014, koji će se održati od 12.-14.lipnja, možete kupiti po cijeni od 165€ do 10. veljače, sukladno visini datuma rasti će i cijena od 180€ do 195€. Detaljnije informacije o kartama saznajte na linku.